Автоматизація та диспетчеризація технологічних процесів в харчовій промисловості

  • Молочна галузь:
    • Автоматизація управління роботою цеху
    • Автоматизація у системах централізованого миття
    • Системи пастеризації продукту
    • Системи охолодження/нагрівання (термізаційні камери, теплообміники)
    • Система автоматизації процесу сушки молока
    • Сепараторні системи (підтримання постійних обертів або їх змінна по технології)
    • Системи солерозчинення (підтримання установленої концентрації солі у ваннах посолу сиру)
    • Системи прийому молока
    •  Загальна диспетчеризація цехів
    • Автоматизація окремих систем, вузлів та установок
  • Цукрова галузь
    • Автоматизована системи управління:
      • прийомом буряка
      • бурякопереробни відділенням: підготовка буряка до виробництва, подача буряка, мийка
      • відділення жомосушіння і грануляції жому
      • дифузійним відділенням: сокодобування
      • відділеням очистки: очистки дифузійного соку
      • відділенням випарювання: випарюванням
      • продуктовим відділення: фасування, пакування, зберігання
    • Системи очищення та кондиціювання повітря для оптимізації процесу сушіння, охолодження і знепилення
  • М’ясна галузь
    • Автоматизація управління роботою цеху
    • Автоматизація у системах централізованого миття
  • Спиртова галузь
    • Автоматизації брагоректифікаційної установки спиртового заводу
  • Борошномельно-крупяна
    • Автоматизація процесів помолу
    • Автоматизація процесів фасування, пакування, складування
    • Енергозбереження в борошномельних цехах
  • Кондитерська
    • Автоматизація систем промислової вентиляції
    • Автоматизація управління роботою цеху
    • Автоматизація у системах централізованого миття
  • Хлібопекарська галузь
    • Автоматизація випікання хліба в тунельній печі